• Pelikaan 3 - Serooskerke 2

Na 2 weken rust door een coronageval bij de tegenstander en het terugtrekken van Hoek uit de competitie mocht P3 weer aan de bak op het Pelidome. Op deze regenachtige en ietwat chaotische dag begon Pelikaan in de volgende opstelling:

Ryan
    Sander – Karsten – Finn
      Brandon – Len – Tom
                       Robin
         Daan – Ralph – Mo

Op de bank namen plaats: Luuk, Seth, Wessel, JC, Ricardo en Marvin

De eerste helft begon enigszins rommelig. Serooskerke had veel moeite om onder de hoge druk in de beginfase van Pelikaan uit te voetballen. Pelikaan wist hier dan ook van te profiteren door de 1-0 te scoren, na een schot op de keeper kon Ralph de bal met wat geluk meenemen en binnentikken. Serooskerke wist in de rest van 1e helft nog enkele kansen te creëren, maar kon niet heel gevaarlijk worden. Pelikaan wist met vlagen goed voetbal op de mat te leggen. Al met al een redelijke 1e helft met de 1-0 voorsprong.

Begin 2e helft startte Pelikaan sterk met een aantal hele grote kansen. Deze werden helaas niet benut en hier zag Serooskerke mogelijkheden in. Een corner die bij de tweede paal belandde en werd teruggekopt de drukte in werd met een omhaal in de hoek van het goal gewerkt. Gezien het spelbeeld was dit een flinke domper voor Pelikaan. Even later werd door slordigheid aan de kant van Pelikaan door Serooskerke de 1-2 binnengetikt onder Ryan door. Kort daarna werd de wedstrijd beslist door Serooskerke door een fout in de opbouw van de defensie van Pelikaan. Deze nederlaag valt erg zwaar omdat er veel meer te behalen viel in deze wedstrijd. Opnieuw een hard leermoment voor P3. Op naar volgende week waar Pelikaan mag afreizen richting de Belgische grens voor de wedstrijd tegen Terneuzense Boys 2.

Uw reporter.