• Pelikaan 3 - Arnemuiden 2

Afgelopen zaterdag 7 maart, kwam Arnemuiden op bezoek op het PeliDome. De wedstrijd Pelikaan 3 - Arnemuiden 2 stond op het programma. Na een lange tijd mocht Pelikaan 3 eindelijk weer eens aantreden op het hoofdveld en klonk het fluitje om 15:00 voor het begin van de wedstrijd. De volgende 11 spelers mochten aan de aftrap verschijnen:

Dennis             Gio
                                     Fatih
                            Edwin       Len
    Sebastien                                             Kevin
                       Otto   Brandon  Denley
                                    Patrick
    Wissels:
    Seth -> Kevin (45 min)
    Jens -> Dennis (45 min)
    Daan -> Edwin (65 min)

De wedstrijd begon niet zoals de Peli’s gehoopt hadden. Na zo’n 5 minuten spelen kwam de bal op de hand van een speler van Pelikaan buiten het strafschopgebied en dit resulteerde in een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel. De aanvoerder van Arnemuiden ging achter de bal staan en schoot de bal beheerst in de onderhoek binnen. Hierna ging het spel over en weer, maar toch was het weer Arnemuiden die een doelpunt wist te maken uit een corner, 0-2. Dit was ook de ruststand.

In de rust werden en wisselingen doorgevoerd en werd de opstelling gewijzigd. We gingen terug naar de welbekende 4-3-3 formatie. Deze wijziging worpen gelijk zijn vruchten af. Nog geen paar minuten na rust stond de 1-2 al op het scorebord. Na een rommelige situatie in het strafschopgebied van Arnemuiden was het Fatih die de bal binnen schoot.
    Er resteerde dus nog ruim 40 minuten voor Pelikaan om op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer en misschien wel meer. Arnemuiden groef zich in en dit had als resultaat dat Pelikaan het initiatief in de wedstrijd kreeg. Pelikaan was druk op zoek naar de aansluitingstreffer en was hier ook een paar keer dichtbij. Echter mocht het niet zo zijn en stond er aan het eind van de wedstrijd 1-2 op het scorebord.

Geen punten dus voor Pelikaan 3. Nu volgen er nog 9 finales, beginnend bij de uitwedstrijd bij MZC volgende week.