• Pelies Voetbalpoule

Ook dit seizoen organiseert `T Pelioen de voetbalpoule. Hierbij heeft u wekelijks kans om 10 euro te winnen! De winnaar van het hele seizoen wint 75 euro, nummer 2 50 euro, nummer 3 25 euro.

Wat zijn de voorwaarden?
    Voor deelname dient men lid te zijn van supportersclub `T Pelioen. U ontvangt indien u lid bent automatisch een mail om mee te doen. Deelname is gratis.
    De voorspellingen dienen op vrijdag voor de wedstrijddag uiterlijk binnen te zijn op het email adres van `T Pelioen .
    Bij winst voor de thuisploeg voorspelt men een 1. Bij winst voor de uitploeg voorspelt men een 2. Bij een gelijkspel voorspelt men een 3. Lukt het niet om de uitslagen in het raster in te vullen kan men ook een rij van 13 cijfers invullen bv. 1-2-3-2-3-1 enz.
    Wekelijks is er een prijs van 10 euro voor degene die als enige deelnemer de meeste uitslagen goed heeft voorspelt.
    De eindwinnaar is degene die als enige deelnemer de meeste punten heeft gehaald.
    De poule wordt gespeeld met de wedstrijden uit de klasse van Pelikaan 1 aangevuld met wedstrijden van andere Pelikaan teams, Eredivisie en Interlandwedstrijden.
    De Poule eindigt na de laatste speelronde in klasse van Pelikaan 1.
    Zijn er dan meerdere deelnemers in de eindstand 1 t/m 3 gelijk geeindigd wordt het prijzengeld gedeeld.
    Bij het vergeten of te laat inleveren krijgt iedere deelnemer 2 keer per seizoen de gemiddelde ingevulde uitslagen toegewezen men komt dan niet in aanmerking voor de weekprijs.
    Na 2 keer krijgt men 0 punten.
    Bonuspunten bij 13 goed 15 punten
    Bonuspunten bij 12 goed 10 punten
    Bonuspunten bij 11 goed 5 punten
    Bonuspunten bij 10 goed 3 punten
    Bonuspunten bij 9 goed 2 punten
    Bonuspunten bij 8 goed 1 punt
    Voor iedere goed voorspelde uitslag ontvangt u 1 punt.
    Doe mee, de winnaar van vorig seizoen Nico Bazen daagt u uit.

`T Pelioen.