• Pelibier 2.0 - bestel nu!

  We hadden er eerder deze week al op gehoopt, en het is gelukt!! Een extra batch van het PeliBier - dus heb je het de vorige keer gemist, of zoals velen ..... smaakt het naar meer?

  Dan kun je nu (alsnog) een PeliBier pakket bestellen bestaande uit 4 bieren, die zijn voorzien van een uniek Pelikaan etiket - een echt 'collectors item', te weten Peli Weizen, Blond, Dubbel en Tripel.

  De prijs voor dit unieke bierpakket is nog steeds slechts Euro 12,50 en ze zijn te bestellen via pelibier@vvpelikaan.nl

  U kunt uw bestelling vervolgens ophalen op donderdag 31 december 2020 tussen 12:00 en 14:00 op het Pelidome. Wel zo handig, want dan kunt u ook direct uw bestelde oliebollen ophalen.

  Proost en gelukkig nieuwjaar!

   

  Bericht 21 december 2020

  Wat een maand geleden begon als een idee tijdens het maken van een quiz voor Pelikaan 6, heeft een fantastisch resultaat gehad.

  Alex van de Horst - Pelikaan 6 - kreeg het idee om een borrelpakket naar de deelnemers van de quiz op te sturen. Aangemoedigd door zijn teamgenoten is hierdoor het idee ontstaan om speciaal Pelikaan bier te laten maken en dit als ludieke actie aan leden te verkopen. En zo werd vlak voor de kerst het "PeliBier"geboren! Een pakket met 4 mooie verschillende bieren via onze lokale Brouwerij Oudeland. Nu is het altijd zo, dat ideeën snel worden bedacht, maar de uitvoering kost wel tijd en inspanning. Alex heeft vervolgens, samen met Jean Paul Bazen, ervoor gezorgd dat de 200 PeliBier pakketten zijn gemaakt, die snel waren verkocht. Door de fraai door Jordy Bezemer ontworpen etiketten zijn de flesjes echte "collectors items" geworden. 

  Een mooie en originele actie zo vlak voor de feestdagen. En hiermee heeft hij onze vereniging geholpen aan extra centjes, die wij door de gemiste kantine opbrengsten zo hard nodig hebben dit jaar. Inmiddels hebben deze pakketten hun weg naar de kopers gevonden - geholpen door de inzet van de dochters van Alex. Doordat er al meerdere mensen hebben misgegrepen en het bier goed blijkt te smaken, kan een volgende batch er zomaar aankomen. Houd de sociale media hiervoor in de gaten. 

  Proost op een heel geslaagde en mooie actie - to be continued ......