• Papendrecht jo 13.1 tegen Pelikaan jo 13.1

  ’s Morgens moesten we vroeg op pelikaan verzamelen, namelijk om 8:00 uur. Hier hebben we in de bestuurskamer eerst de wedstrijdbespreking gedaan. Aangekomen bij Papendrecht hebben wij ons omgekleed en zijn naar veld gegaan. Hier gestart met de warming-up. Het was een vrij mistige ochtend.

  Eerste helft

  Papendrecht was in de eerste tien minuten van de eerste helft sterker maar daarna kantelde de wedstrijd en we kwamen met een aanval met de bal diep op Lorenzo en via Lorenzo naar Kris maar de scheids floot hem af voor buiten spel. Er werden mooi acties opgezet waarbij de derde man gezocht werd. Pelikaan krijgt verschillende kansen helaas zonder resultaat. In de 28e minuut vrije trap voor Pelikaan op een lekker plekje. Romano kiest de korte hoek maar de keeper heeft hem. Kort daarna wordt de keeper weer verrast met een schot en heeft hem niet vast. Kris is alert en schiet de 0-1 binnen.   

  Tweede helft

  Gelukkig was de mist een eind weggetrokken en het zonnetje kwam lekker door.

  Opbouw was vanuit Pelikaan beter.   (ik)Wessel kreeg een diepe bal van Noël en schoot langs de keeper en hij zat binnenkant paal 0-2. Papendrecht kreeg een counter en scoorde 1-2. Vervolgens kwam Wessel met een diepe bal van David en Wessel gaf hem voor op Achmed en hij lag net niet goed om te schieten en werd een keeperbal. De keeper speelde naar de back en de back speelde naar de andere back maar dat lieten de aanvallers van Pelikaan  niet gebeuren en kwamen er tussen maar hij lag niet goed. In de 20e minuut van de tweede helft scoort Niko de 1-3. Lorenzo had een mooie actie maar helaas op de lat. Dankzij de verdediging van Pelikaan kon Papendrecht niet veel meer in de aanval. Een schot van Noël kreeg de keeper van Papendrecht niet vast en Kris scoort de rebound 1-4. Dit was ook de eind stand en namen weer 3 punten mee naar huis.    

  Wessel