• P3 druipt letterlijk en figuurlijk van het veld

Afgelopen zaterdag trad de P3 aan tegen Serooskerke 2. Het zelfvertrouwen zat er goed in bij de manschappen van Ton en Cor nu de ploeg 6 uit 2 had gehaald in de competitie. Deze wedstrijd, die nota bene op de verjaardag van de trainer werd gespeeld, moest dus wederom gewonnen worden. Hiervoor stuurde Ton en Cor de volgende 11 man het veld in:

Jaron
    JC Wessel Sander Sebas
    Seth Jazz Luuk
    Jens Joel
    Gio

Wissels:
    Danny, Delano, Dennis en Ralph.

Onder de zware regen werd er om 3 uur afgetrapt op het Pelidome. De P3 startte moeizaam en er werden weinig kansen gecreërd. Gelukkig stond achterin de boel goed op slot en kwam Serooskerke ook tot weinig tot geen kansen. Na een afgeslagen corner probeerde een van de mannen uit Zeeland de bal weer voor het doel te slingeren, deze viel echter over keeper Jaron binnen bij de 2e paal, 0-1 Serooskerke. Het spel van P3 werd er niet beter op, en op het moment dat Pitbull Yazz, na vlak ervoor al een gele kaart te hebben gekregen, nog een zware overtreding maakte dachten de Peli's de wedstrijd met 10 man vol te moeten maken. Gelukkig was dit niet het geval, maar dit betekende helaas wel dat onze Pitbull met de handrem er op moest spelen.

In de rust besloten Ton en Cor dat er wat moest veranderen, Ralph kwam in het veld voor Luuk. Dit veranderde echter weinig aan het spel van P3, dus werd er weer ingegrepen en vielen in de 60e minuut Danny en Dennis in voor Joel en Yazz. Ondanks dat Danny een sterke invalbeurt maakte en veel rust in het spel van de P3 meebracht, kwam de P3 na een afvallende bal uit een corner 2-0 achter. Vervolgens viel voor het tweede maal een voorzet achter Jaron binnen bij de 2e paal en stond de P3 achter met 0-3. Het inbrengen van Delano rond de 75e minuut mocht helaas ook niet meer baten en zo droop de P3 helaas letterlijk en figuurlijk van het veld.

Uw reporter.