• Oproep historische verhalen Z.V.V. Pelikaan

  Wij bestaan als vereniging al heel wat jaren - in 2022 zelfs al 90 jaar! - en in al die tijd is er heel veel over Z.V.V. Pelikaan gepubliceerd. 

  In de loop der tijd is helaas niet alle historie bewaard gebleven. Echter, het is bekend dat er veel (oud-)leden zijn die thuis nog foto's, artikelen, programma's en dergelijke bewaard hebben. Het is de bedoeling dat wij alle beschikbare informatie digitaal gaan opslaan.  Hiervoor hebben wij natuurlijk wel deze gegevens nodig. Wellicht heeft u in deze tijd een vrij moment om eens in de kast of op zolder te kijken, wat u nog heeft bewaard van 'vroeger'? Alle artikelen die u aanlevert, zullen wij u uiteraard - indien u dat wenst - retourneren na digitalisering. Eventueel kunt u ook grote bestanden die u al digitaal heeft via bijvoorbeeld WeTransfer aan ons sturen. 

  Wij zijn dus op zoek naar alle historie, of deze nu heel ver in het verleden ligt, of heel recent is. Indien u artikelen of materialen aanlevert, dan gaat u er tevens mee akkoord dat wij deze gebruiken voor doeleinden binnen Pelikaan.

  Alle informatie of eventuele vragen kunt u kwijt bij André Versteeg op historie@vvpelikaan.nl. De artikelen kunnen dus ook gewoon op papier aangeleverd worden; ook hiervoor even contact met André opnemen graag. 

  Het zou toch fantastisch zijn als wij uiteindelijk ons Peli-verhaal compleet kunnen maken? 

   

  Ps. Wie weet welke heren er op de foto staan bij de auto in het Noordpark? Onze voorzitter looft een beloning uit voor degene die als eerste het antwoord mailt aan hem weet te geven.