• Opnieuw een zaterdagochtend (vroeg) met een stralend zonnetje en een mooi groen grasveld

  Opnieuw een zaterdagochtend (vroeg) met een stralend zonnetje en een mooi groen grasveld (kan het zo niet blijven voor de rest van het seizoen?), waarbij de spelers van Pelikaan JO8-1 stonden te trappelen voor aanvang van een nieuwe wedstrijd.
  Dit keer moeten de talenten het echter doen zonder de aanwezigheid van de altijd bevlogen hoofdtrainer en na 1 keer verloren en 1 keer gewonnen, is het spannend hoe het vandaag tegen Dubbeldam gaat zijn.
  Na een gelijk opgaande openingsfase maakt Nout na een mooie rush vanaf de middellijn de openingsgoal!
  Daarna blijft het spel op en neer gaan, waarbij Mert de smaak van het scoren als van ouds weer te pakken krijgt en Kyano een paar fraaie reddingen verricht. Bij rust blijft het echter spannend met een stand van 6-5.

  In de 2de helft gaat het opeens hard. Na doelpunten van ook Tygo en Flynn en goede verdedigende acties van Ryan en Jeremy, die zijn debuut maakt, loopt Pelikaan wat uit. Als ook Sem nog eens 2 doelpunten maakt is de eindstand 13-7!
  Door de 2 doelpunten van Sem moet de trainersstaf er nog wel aan geloven: een koprol per doelpunt was de afspraak met Sem gemaakt door de hoofdtrainer... of er sprake is van doorgestoken kaart (omdat precies deze keer de hoofdtrainer er zelf niet bij was) wordt nog nader onderzocht...
  Iedereen heeft in ieder geval weer genoten en gaat tevreden huiswaarts: volgende week weer!!

  De reporter