• Ondanks grote vechtlust verlies voor Jo7-1

    De jongens van JO7-1 mochten zich vanmorgen weer vroeg melden op ons eigen Pelidome! We krijgen EBOH op bezoek. Dat belooft een pittige wedstrijd te worden! Onze eigen Jurgen Klopp kan helaas niet aanwezig zijn en laat de honeurs waarnemen door zijn assistent. Ook Nout kan er vandaag niet bij zijn....dat is nog wel een dingetje voor wat betreft de verdediging.... Enthousiast als altijd rennen Sem, Jarvin, Finn, Mert en Flynn naar het veld, ze zijn er klaar voor!

    De Peli's moesten nog even inkomen waardoor EBOH al snel op 0-1 voorsprong kon komen. Toen ging de verdediging van Pelikaan aan en begon het gevecht! Er kwam geen bal meer door! Vlak voor rust kwam de 1-1 voor de Peli's, helaas vrij snel gevolgd door de 1-2. EBOH ging met een voorsprong aan de limonade.

    Na de peptalk in de kleedkamer, alles is nog mogelijk, komen de Peli's vol goede moed het veld weer op. Een kopie van de eerste helft begint. Mert haalt een hattrick maar helaas is het niet genoeg. Wat vechten ze die Peli's ! Uiteindelijk gaat EBOH helaas toch met de winst naar huis......5-9 staat er bij het eindsignaal op de teller.

    Volgende week gaat het vast weer beter jongens!