• Koop uw Oliebollen en appelflappen bij ZVV Pelikaan!

Bestellen kan alleen nog vandaag (woensdag 30 december) tot 20.00 uur.

Wat is het jammer dat we elkaar niet kunnen zien bij onze geliefde vereniging, geen voetbal, geen leuke activiteiten, geen derde helft! Maar ook een sober Oud en Nieuw, een avond die wij zo graag met familie en vrienden doorbrengen om het nieuwe jaar in te luiden.

De club moet maar zien te overleven en daarom is het idee ontstaan om via deze leuke actie weer wat gelden voor onze vereniging binnen te halen. Drie vrijwilligers gaan voor u aan de slag en bakken de lekkerste oliebollen en appelflappen om deze tijdens een Oud en Nieuw heerlijk te nuttigen. Doet u mee?

Hoe werkt het?

1. U kunt uw bestelling alleen nog doorgeven via WhatsApp nummer 06 38187430
    2. Appelflappen zijn uitverkocht! Aantal oliebollen met en zonder krenten kunt u nog tot woensdag 30 december 20.00 uur bestellen via WhatsApp!

Let op: Een bevestiging van uw bestelling (bestelnummer) zal per e-mail aan u worden verzonden. Mogelijk komt deze e-mail in uw spam folder aan, controleer dit a.u.b.
    Mocht de e-mail van Pelikaan in de spam aankomen, neem dan @vvpelikaan.nl op als veilige afzender in uw e-mail programma!