• Onze nieuwe website is live !

  Terwijl de meesten van jullie genoten van zon, zee, strand, cocktails of een regenbui, is er door onze webmasters "gewoon" hard gewerkt.
  Het resultaat is deze prachtige nieuwe website.

  De website heeft een aantal veranderingen ten opzichte van de oude website. Zo is deze beter te bekijken op mobile devices, zoals smartphones en tablets. Verder is door een directe koppeling met "Sportlink-club" een betere informatie voorziening met betrekking tot wedstrijden, uitslagen etc. 

  Een ander punt, dat we graag willen noemen is de nieuwe webshop, die tot stand is gekomen in samenwerking met onze kleding-leverancier "Sport Centrum Dordrecht".

  De komende tijd wordt door de webmasters gebruikt om de tekstuele inhoud aan te passen en eventueel te vernieuwen, alsmede nog wat kleine aanpassingen te doen aan de lay-out. 

  Het aanleveren van nieuws en dergelijke:

  Niets is leuker dan jouw (team)nieuws te delen met anderen. Heb je een nieuwsitem, wedstrijdverslag, foto, video of mededeling? Stuur deze dan naar redactie@vvpelikaan.nl Onze redacteuren zorgen er dan voor, dat dit wordt geplaatst op de website en onze social-media. Voor het versturen van grotere bestanden kan je het beste gebruik maken van https://wetransfer.com/

  Zoals bij elke verandering is het even wennen, zo ook bij onze nieuwe website.

  Wij zijn ervan overtuigd, dat we met de komst van deze nieuwe site, nieuwe informatie-schermen en nieuwe apps, alle leden en bezoekers op een adequate manier kunnen voorzien van informatie.

  Tot slot een groot compliment aan onze webmasters Fred Leijten & Marcel van Vuuren en onze IT-man Ed Voetee voor het werk, dat ze geleverd hebben. KLASSE, mannen!

  Het bestuur