• Nieuwe voorzitter ’t Pelioen

Nieuwe voorzitter ’t Pelioen.

Met ingang van 16 oktober 2019 heeft supportersclub ’t Pelioen een  nieuwe voorzitter in de persoon van Wim Sonneveld. Hij volgt Leen Pruysen op die te kennen heeft gegeven dat wat hem betreft iemand met jongere energie deze taak beter kan uitvoeren.

Leen blijft gelukkig beschikbaar als adviseur en blijft bij thuiswedstrijden van het eerste elftal de toegangscontrole doen bij de poort. Ook zal hij onderhoudswerkzaamheden gaan coördineren en uitvoeren op het Pelikaan complex.

Wij bedanken Leen voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem succes bij zijn toekomstige werkzaamheden, privé en voor Pelikaan.

Wim Sonneveld is voor velen geen onbekende. Hij is een vaste supporter bij de wedstrijden van Pelikaan 1 en verbonden geweest als elftalleider bij het eerste.

Ook hem wensen wij veel succes in zijn toekomstige werkzaamheden.

Namens het bestuur van ’t Pelioen,

Bertil Scheurwater