• Uitbreiding meidenteams

  Dat meiden het leuk vinden om bij Pelikaan te voetballen dat wisten we al. Maar dat het zo populair is, is ook voor ons even wennen. De afgelopen periode zijn er ontzettend veel nieuwe aanmeldingen binnen gekomen van meisjes die graag willen komen voetballen.
  Om te zorgen dat alle meisjes ook daadwerkelijk wedstrijden kunnen gaan spelen hebben we zelfs het aantal teams moeten uitbreiden.
  Zowel bij MO11 als bij MO15 zullen er extra teams bij komen. Hiermee creëren we voor de huidige en toekomstige spelers de benodigde ruimte.  Het is de bedoeling om met 4 meisjes- en 1 vrouwenteam te gaan deelnemen aan de competitie.

  Het uitbreiden van het aantal meidenteams vraagt ook om extra (assistent) trainers, leiders en scheidsrechters.
  Mocht u in de gelegenheid zijn om bij één van de meidenteams te komen helpen, stuur dan even een mailtje naar meisjes@vvpelikaan.nl
  Natuurlijk kunnen meisjes die graag willen komen voetballen zich nog aanmelden. Zij mogen 3 x een gratis proeftraining volgen, of direct lid worden.
  Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Ed Voetée (Coördinator meiden- & vrouwenvoetbal) via meisjes@vvpelikaan.nl