• NAC scout Troy de Tree en Ahmed Loubane uit Pelikaan JO10-1

Dat Pelikaan JO10-1 veel talentvolle spelers kent, is bekend. Met regelmaat staan er scouts langs de lijn van diverse BVO’s. Enkele spelers zijn in het verleden ook al op proef geweest bij Sparta en Feyenoord of worden gevolgd door andere mooie clubs. Voor de JO11 lichting van volgend jaar komt NAC ditmaal op het pad van Troy de Tree en Ahmed Loubane. Deze twee jonge spelers mogen in de komende drie trainingen bij NAC bewijzen dat zij het niveau van een BVO aankunnen.

Hoewel het traject nog lang is, hebben deze spelers zich de afgelopen jaren in de kijker gespeeld en baren ze met regelmaat opzien langs de velden. Troy met zijn fluwelen techniek, passeeracties en onverzettelijkheid. Ahmed met zijn oneindige werklust, traptechniek en duelkracht. De trainers en het jeugdbestuur wensen Troy en Ahmed veel succes en hopen dat zij in de lange rij spelers komen die Pelikaan heeft afgeleverd aan een BVO. Wederom een erkenning voor de goede jeugdopleiding bij Pelikaan!