• Mooie overwinning brengt MO13-1 naar de koppositie

  Met een 1-9 overwinning op Heerjansdam, hebben de meiden van MO13-1 de (voorlopige) koppositie ingenomen.

  De 1e helft verliep alles behalve gemakkelijk. Pelikaan was de bovenliggende partij, maar de vele kansen gingen er niet in. Duidelijk was dat de tegenstander geen cadeaus weg zou geven vandaag.
  Ook hier geldt echter dat de aanhouder wint. Het was Femke die de 0-1 in de touwen schoot. Kort daarna wist Heerjansdam de 1-1 te scoren. Tijd voor MO13 om wat extra "gas" te geven.
  Met een beetje geluk kregen ze een strafschop, die Silke genadeloos in de kruising schoot. (Video zie https://fb.com/pelikaan.meidenvoetbal )

  Met een marge van slechtst 1 doelpunt verschil (1-2) gingen we de rust in. Daar nog eens wat punten benoemd waar in de 2e helft beter opgelet moest worden.

  In de 2e helft wisten de meiden de tegenstander goed onder druk te zetten. Door goed samen- en positiespel wist Daniek de 1-3 te maken en legde Delilah met een echte hattrick de tegenstander definitief over de knie te krijgen.
  Daarna werkten Daniek (1-7), Jill (1-8) en Silke (1-9) verder aan het doelsaldo.

  Wederom een hele mooie teamprestatie.
  Een mooi moment in de 2e helft was het debuut van onze nieuwe aanwinst Dewi. Ook zij speelde een voortreffelijke wedstrijd.

  Door deze 1-9 overwinning hebben de meiden van MO13-1 (voorlopig) de 1e plaats op de ranglijst ingenomen.

  Super gedaan Rania, Renske, Esther, Yvonne, Jill, Yousra, Siham, Silke, Delilah, Daniek, Femke, en Dewi !!

  2 trotse trainers.