• Pelikapje 2.0 op de markt gebracht!

  Update Pelikapjes 23 03 2021:

  De eerste serie Pelikapjes is met succes verkocht. Momenteel is er een vernieuwde uitvoering op de markt gebracht, Pelikapje 2.0! 

  Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog een lange tijd mondkapjes moeten dragen. Ben je weer toe aan een nieuwe? Bestel dan deze nieuwe uitvoering met sterk verbeterd draagcomfort.

  De Pelikapjes 2.0 zijn nu te koop voor € 3,95 per stuk of per 3 voor € 10,00 en direct beschikbaar. Via pelikapje@vvpelikaan kunnen jullie deze bestellen. We zullen er dan voor zorgen dat jullie ze snel erna hebben.

  Bestellen kan nu hier!

   

   

  Update Pelikapjes 30 09 2020:

  Door de nieuwe corona maatregelen zullen we op steeds meer plekken mondkapjes moeten gaan dragen. Als we dit dan toch gaan doen, hoe leuk is het dan een mondkapje in Pelikaan kleuren en met ons eigen logo te hebben; het Pelikapje!

  De Pelikapjes zijn te koop voor € 5,95 per stuk of per 3 voor € 15,95 en direct beschikbaar. Via pelikapje@vvpelikaan kunnen jullie de Pelikapjes bestellen. We zullen er dan voor zorgen dat jullie ze snel erna hebben. Helaas is het door de verscherpte coronamaatregelen de komende weken niet mogelijk de mondkapjes in de kantine te kopen.

   

  Eerder bericht:

  Binnenkort verkrijgbaar en als eerste amateurvoetbalvereniging in de regio, het Pelikapje!

  Dit stijlvolle en wasbare mondkapje bevat 2 lagen. Het antibacterieel materiaal aan de binnenzijde is thermo-active en daarmee bijzonder comfortabel bij verschillende temperaturen en tijdens het sporten.

  Bestellen kan nu hier!

  De prijs per stuk bedraagt Euro 5,95 en 3 voor Euro 15,95

  Levering wordt binnen 2 weken verwacht.