• Moeilijke opponent voor Pelikaan 3

  Afgelopen zaterdag stond er een moeilijke tegenstander op het programma voor Pelikaan 3: Pelikaan 3 - Terneuzense Boys 2. Na een nuttige trainingsweek, waarin er dinsdag en donderdag scherp getraind werd, waren de heren van P3 klaar om de 3 punten op het Pelidome te houden, zeker na de mooie overwinning in Bruinisse waar erg goed gevoetbald werd. Bruse Boys 2 – Pelikaan 3 werd 2 – 3.

  De volgende elf spelers moesten hier vandaag weer goed spel op de mat leggen:

  Doel: Patrick
  Verdediging: Koen-Peter-Sander-Sebastien
  Middenveld: Seth-Brandon-Robin
  Aanval: Sibba-Dennis-Bora

  Wissels: Stan-Denley-Jeroen-Edwin-Jens

  De aftrap werd genomen! Het leek er op dat 0-1. Pelikaan moest er weer tegen aan, geen koppies laten hangen en kwam beter in de wedstrijd waarin ze vanuit de omschakeling een aantal keer gevaarlijk wisten te worden. Daarna na een paar foutjes kwam de 0-2. Uit een mooie aanval over links werd er vanuit een strakke volley gescoord. 0-2 ruststand.

  De 2e helft bracht met Jens en Edwin (die er in kwamen voor Seth en Dennis) nieuw leven in de brouwerij. Pelikaan werd gevaarlijker via de flanken en kwam er een paar keer goed uit, maar het resulteerde helaas nog steeds niet in een doelpunt. In de eindfase was Pelikaan vele malen beter en verdiende het eigenlijk wel een goal, maar hij ging er maar niet in. Stan op de paal. Bora een schot door de keeper gepakt en in de rebound door Jens nogmaals gepakt. Maar helaas. Terneuzense Boys hield goed stand. Eindstand 0-2.

  Wissels:
  Jeroen>Robin (30), Edwin>Seth (45), Jens>Dennis (45), Stan>Sebas (65), Denley>Sebastien (65)