• Meiden delen uit.

Wie de kop van dit artikel leest zal denken dat de meiden van MO13 korte metten hebben gemaakt met de tegenstander. Zoals wel vaker moet je niet alles geloven wat je leest.

Voor aanvang was al duidelijk dat dit wel eens een lastige wedstrijd zou kunnen worden. Door het vroege tijdstip was nog niet iedereen wakker waardoor er niet veel tijd voor een lange bespreking en goede warming-up was.

Bij aankomst op veld C was duidelijk dat de tegenstander van vandaag, Wieldrecht MO13-1, wel iets meer tijd had genomen voor de warming-up.
    Om iets over half 9 gaf onze scheidsrechter het signaal om te beginnen.

In de eerste helft waren de beide teams aan elkaar gewaagd, en waren er aan beide kanten goede aanvallen te zien. Een aantal goede combinaties tussen verdediging > middenveld > en aanval leverde aantal aardige kansen op, maar zoals wel vaker dit seizoen, wilde de bal er niet in.

Bij de tegenstander verliep dat wat gemakkelijker. De aanvallers van Wieldrecht konden regelmatig over het veld slalommen, en vrij op onze goal schieten. De cadeautjes die MO13 uitdeelde, werden door Wieldrecht maar wat graag uit gepakt. De schoten op het doel waren meestal ook direct raak.

Bij de vorige wedstrijd tegen Heerjansdam wisten de meiden van MO13-1 nog terug te komen van een achterstand. De grote vraag was of dit deze keer weer zou lukken.

Heel even leek het erop dat de wedstrijd zou gaan kantelen in het voordeel van MO13-1, maar de bal wilde er niet in.

In de 2e helft waren de Pelikaan meiden totaal de controle en elkaar kwijt. Regelmatig werden er geen of verkeerde keuzes gemaakt.
    Spelers stonden stil, of liepen op de verkeerde positie.
    De meiden van Wieldrecht maakte hier gretig gebruik van en wisten uiteindelijk 7 keer onze keeper te passeren.

De eerste helft was Pelikaan zeker niet de mindere, misschien zelfs wel de betere.
    De 2e helft was mede door wat weggeven cadeautjes voor Wieldrecht.

De volgende wedstrijd gaan we er weer vol tegenaan, en zullen wij niet de cadeautjes uitdelen, maar uitpakken.