• Lid worden

Welkom bij ZVV Pelikaan. Via onderstaand formulier kunt u zichzelf of uw zoon / dochter inschrijven bij ZVV Pelikaan.

Let erop dat alle gegevens juist worden ingevuld. Indien de gegevens onjuist of niet compleet zijn loopt de inschrijving  vertraging op en kan de aanvraag wellicht niet in behandeling worden genomen. Cotroleer dus voor verzenden of alle gegevens juist en naar waarheid zijn ingevuld.
    Maakt u gebruik van de voorzieningen van de stichting leergeld, vermeld dit dan duidelijk bij opmerkingen.

Tijdens deze inschrijving gaat u akkoord met inschrijfvoorwaarden en de éénmalige inschrijfkosten van € 10,-
    Deze inschrijfvoorwaarden kunt u hier bekijken. Wilt u eerst proeftrainen? Dat kan klik dan hier.

Wilt u weten hoe Z.V.V. Pelikaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacyverklaring

• Inschrijfformulier

Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Initialen
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Geboorteplaats *
    Nationaliteit
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!