• Kantinezaken

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Jean Paul Bazen de leiding over de kantine en de keuken op het Pelidome met assistentie van Marion van Meer. Hij volgt Marjan van Riel op, die, op tijdelijke basis, de afgelopen tijd het kantinebeheer heeft gedaan. Wij bedanken Marjan hierbij voor haar inzet en inspanning.
    Jean Paul is al jaren een gewaardeerde vrijwilliger binnen Pelikaan, onder andere als teammanager en assistent-scheidsrechter bij Pelikaan 3, trainer van vrouwen- en meisjes teams, clubscheidsrechter, enz..
    Naast het kantinebeheer zal hij ook het komende seizoen mede ons vrouwenteam trainen.
    De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn al in volle gang. Binnenkort zult u meer "kantinenieuws" vernemen.

Wij wensen Jean Paul veel succes bij zijn nieuwe uitdaging binnen Pelikaan.