• Kanjers, bedankt!

Een vereniging kan niet zonder de nodige vrijwilligers en dat geldt ook zeker voor onze vereniging “Z.V.V Pelikaan”. Gelukkig heeft onze vereniging vele (ruim 100) vrijwilligers die hun steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat we met alle teams wekelijks kunnen trainen en voetballen. Van de mini’s, de pupillen, de junioren, de selecties en de senioren geldt: geen enkel team kan zonder de vrijwilligers! Of het nu gaat om trainers, leiders, verzorgers, kantinemedewerkers, het wedstrijdsecretariaat, de toernooi organisatie, het terreinonderhoud, het onderhoud van de accommodatie, de scheidsrechterscommissie en de scheidsrechters, de commissie nevenactiviteiten, bestuursleden en dan nog de nodige mensen die we vergeten te benoemen, zonder uitzondering zijn al deze mensen “onze kanjers van vrijwilligers” keihard nodig om er voor te zorgen dat Pelikaan een soepel draaiende vereniging is en blijft en wij ons geliefde spelletje voetbal wekelijks kunnen blijven beoefenen.

Maar ook buiten het voetbal om worden er door de vereniging evenementen georganiseerd en dan denken we aan het Jeugdkamp, de Familiedag, de Avondvierdaagse, de Boutdag, Halloween, het Sinterklaasfeest, de Bowlingavonden, de FIFA-avonden en voor het eerst dit jaar het Disco zwemmen en een Voetbalvaardigheidsdag. In de organisatie van al deze evenementen zitten voor onze vrijwilligers vele en vele uren aan voorbereiding en daadwerkelijke uitvoering. Wat zou het jammer zijn voor de vereniging als al deze activiteiten niet zouden plaatsvinden.

We willen alle vrijwilligers, mede namens de overige bestuursleden, hartelijk danken voor jullie grote inzet, enorme betrokkenheid en zeeën van tijd die jullie afgelopen jaar hebben vrijgemaakt voor onze vereniging! Samen de schouders er onder zetten, levert de vereniging betrokkenheid, gezelligheid en goede teamgeest op. Alleen zo blijft Pelikaan in beweging. Met elkaar zijn we Pelikaan!

Met elkaar, voor elkaar……….

Vrijwilligers, hiervoor nogmaals onze hartelijke dank, en wij hopen, dat wij ook volgend jaar weer een beroep op jullie kunnen en mogen doen!

Namens het bestuur,

John Mol en Wim Kuiters