• In navolging van onze jeugdvoorzitter Wim Kuiters wil ik aandacht vragen voor de Grote Clubactie die op 14 september van start is gegaan. Voor ons als vereniging is de opbrengst van deze loterij enorm belangrijk! We kunnen met dit geld extra dingen doen voor jullie als leden.

Bij deze wil ook alle Peli's van jong tot oud oproepen zoveel mogelijk loten te verkopen maar ook om loten te kopen. Er zijn gewone loten en voor teams bijvoorbeeld superloten en het is tegenwoordig ook zo gemakkelijk online loten aan te schaffen. Om loten van de Grote Clubactie online te verkopen, heeft Pelikaan de persoonlijke online- clubpagina geactiveerd. Deze pagina kunnen jullie delen met je netwerk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hoe meer mensen weten van de actie, hoe meer kans dat ons doel wordt behaald.

Deel onderstaande link via jullie mail, Facebook, Twitter account of kopieer hem in jullie familieapp! Heel veel succes. Ik ben benieuwd naar de opbrengst aan het einde van dit jaar!

Peter de Haas
    Voorzitter Z.V.V. Pelikaan

Klik “na het openen op de rode button “Steun Ons” en vul het formulier in.