• JO9-2 komt niet verder dan een gelijkspel

Op het fraaie sportcomplex aan de Sluisweg in Hardinxveld heeft JO9-2 geen kans gezien om met een overwinning naar huis te gaan. Na een gelijk opgaande wedstrijd en een 1-1 ruststand eindigde dit leuke duel in een puntendeling: 3-3.
    De eerste kans was voor JO9-2 maar de inzet van Anouk werd door de keeper gestopt. In de tegenaanval scoorde Hardinxveld de 1-0 en dat was het sein voor Pelikaan om driftig op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Dat liet echter lang op zich wachten want de aanvallen verliepen nogal rommelig en eindigden vaak al op het middenveld omdat er minder goed werd overgespeeld dan in voorgaande wedstrijden. Toch kwamen er kansen. Een schot van Liam werd gestopt en een inzet van Daan verdween over het doel. We hadden een beetje de hulp nodig van de keeper van Hardinxveld want die liet een bal los en Roan was er vervolgens als de kippen bij om de 1-1 te scoren. Pelikaan probeerde hierna door te drukken, maar een hoog schot van Stijn (na een mooie solo) werd gestopt en Johnson trof de buitenkant van de paal. Een mooie actie van Lesley werd slechts met moeite door de Hardinxveld-verdediging onderbroken en Anouk vond nog een keer de keeper op haar weg. Na de pauze drong Pelikaan verder aan en kreeg ook kansen om op voorsprong te komen, maar de vizieren van de schutters stonden niet op scherp. Een schot van Toine (na een korte intrap) werd gestopt, een poeier van Daan verdween naast het doel en Roan strandde op de keeper nadat hij zich eerst door de defensie van Hardinxveld had geworsteld. Aan de andere kant voorkwam Toine met een keurige sliding dat Hardinxveld gevaarlijk kon worden en greep Sil een paar keer goed in. Nadat Liam pech had met een schot op de lat, nam Hardinxveld een 2-1 voorsprong en moesten onze jongens dus weer opnieuw in de achtervolging. Dat lukte want Liam kreeg een kans en schoot de bal hard en onhoudbaar in de bovenhoek: 2-2. Pelikaan drukte door en Anouk schoot een voorzet van Daan keurig en in één beweging in de benedenhoek: 2-3. Johnson kreeg nog een mogelijkheid om de voorsprong te vergroten maar zijn te zachte inzet was een prooi voor de keeper. Nu was het Hardinxveld dat in de achtervolging moest en met succes want Sil werd van dichtbij gepasseerd: 3-3. Beide partijen probeerden hierna om alsnog een overwinning te behalen. Een hoekschop van Toine werd door Stijn over het doel gekopt en aan de andere kant voorkwam Sil met een uitstekende redding dat de thuisclub met de winst aan de haal zou gaan. Eindstand 3-3 en daar waren beide partijen tevreden mee.