• Jo9-1 wint dik van Seolto

2 oktober, een mooie ochtend, het weer zit mee, vast een voorteken voor een mooie wedstrijd!

Het is nog vroeg, maar dat deert de Peli’s van J09 niet. In de eerste minuut direct al een mooie aanval van Nout, maar helaas het schot is net naast. Vlak daarna doet Jeremy nog een poging, maar de keeper van Seolto laat een mooie redding zien. Het tempo en de drive zitten er in ieder geval lekker in bij de Peli’s.

Al in de 3e minuut is het raak, Nout zorgt voor het eerste doelpunt. Dat smaakt naar meer… kort daarna scoort Jarvin en in de daarop volgende minuut nog een keer! Knap hoor Jarvin!

Bram krijgt de bal mooi aangespeeld en doet een mooie poging op ’t doel, maar helaas de bal is naast. Het staat 3-0 in de 6e minuut. Dan komt Seolto terug met een mooie aanval, maar gelukkig is daar Flynn en hij weet de aanval te blokken en schiet de bal uit. Pelikaan weet de 0 vast te houden. Dan doet Seolto nog een poging op ’t doel maar die mond uit in een corner. Jeremy weet vervolgens de bal te onderscheppen na een doeltrap van Seolto en creëert een mooie aanval, maar daar stond de keeper…door de botsing raakt de keeper van Seolto geblesseerd...Wat een stoere vent, hij laat zich niet kennen, na een korte pauze gaat hij weer terug het doel in.

Na de rust direct een mooie aanval van Tygo met een schot op ’t doel, maar de keeper van Seolto houd ‘m tegen. Tygo is niet voor 1 gat te vangen en scoort in de rebound! Wat een mooie goal in de linker bovenhoek!(4-0). De keeper van Sealto trapt uit, maar Nout weet ‘m te onderscheppen en scoort (5-0 ). Niet lang daarna weten Nout en Kyano elkaar goed te vinden, door dit mooie samenspel weer een doelpunt voor de Peli’s door Nout (6-0).

Seolto heeft het zwaar, zonder wisselspelers. Het broertje van Kyano ziet de bal vlak langs de lijn komen en geeft ‘m een tikkie om Seolto toch een beetje te helpen. Maar Wesley fluit af, een ingooi voor Seolto. Nout besluit er vlak voor rust nog 1 in te schieten, wat een topper die Nout, met 7-0 de rust in.

Vlak na de rust scoort Sem de 8e goal, lekker begin van de 2e helft Sem!

Dan krijgen de Peli’s een corner, maar Seolto weet deze te blokken. Seolto komt terug met een mooie aanval, maar de verdediging van de Peli’s blijkt te sterk. Tygo en Gavi weten elkaar te vinden in de volgende aanval. Het schot van Tygo wordt tegengehouden, Gavi doet een poging in de rebound en maakt een sliding… helaas de keeper van Seolto weet de bal te pakken.

De 25e minuut, wat een mooi raak schot van Kyano van veraf (9-0)!

In de minuten daarna weten Tygo en Nout er ook nog een 1 te leggen, het is 11-0 voor Pelikaan.  Jeremy en Bram doen daarna ook nog een poging maar de keeper van Seolto weet ze tegen te houden. Tygo doet ook nog een poging en maakt de 12-0. Dan wordt er gefloten voor een time-out. Fijn voor Seolto want wat zijn die hard aan het werk zonder wissels!

Pelikaan blijkt echt te sterk, want de 13e, 14e, en 15e  goal gaan erin.

Seolto creëert een mooie aanval en doet een schot, maar gelukkig is daar Ryan en die stopt de bal. Seolto heeft de smaak te pakken en weet nog 2x een mooie aanval te creëren en daar is dan de tegengoal in de 35e minuut, 15-1. Seolto doet kort daarna nog een poging, mooie bal! Maar op de paal.

Jarvin vind dat er nog wel eentje in kan en scoort in de laatste minuten de 16-1.

Wat een wedstrijd! Seolto, petje af, hard gewerkt. Peli’s wat gaan jullie lekker!! Trots op jullie!