• Jo9-1 geeft Pelikaan 1 het goede voorbeeld

  Vanmorgen (23 november 2019) weer vroeg paraat op een steenkoud veld voor de derby tegen aartsrivaal VVGZ. Voor de wedstrijd hebben we de jongens duidelijk gemaakt dat zij direct gas moesten geven. Het wil namelijk nog wel eens 10 minuten duren voordat ze echt aan staan. Maar vandaag werd er direct fel druk gezet door het hele elftal en dat resulteerde al snel in een lelijke frommel doelpunt waarbij Joël betrokken was. Met enigszins geluk kwamen wij dus op 1-0. Daarna waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd! Doordat Pelikaan hoog druk zette kon VVGZ er een paar keer zeer gevaarlijk uitkomen. Het is dan ook mede door een engel op de lat, maar zeer zeker ook door een sterk keepende Xavi, dat het 1-0 bleef. Vlak voor het einde van de rust maakten we dan gelukkig nog de 2-0 via Youssef.

  Wat een heerlijke felle 1ste helft hebben wij gezien.

   

  De tweede helft zou traditiegetrouw de mindere worden, maar niets was minder waar. Pelikaan begon direct fel en met goed ogend voetbal. Helaas deed VVGZ nog iets terug met een goede goal. En daar in één keer uit het niets stoomde Joël tot tweemaal toe van achter uit naar voren om die bal boven in het doel te rammen!! Hoppa 4-1!! Daarna bleef het toch spannend, omdat VVGZ zeker niet veel onder deed, maar met een slimme actie van Demy langs de zijlijn kwamen we nog op 5-1. Hierna deed Pelikaan het zichtbaar rustiger aan en scoorde VVGZ nog 2 keer.

  Eindstand 5-3!! We zijn echt heel erg trots op die jongens!!!

  Fijn weekend allemaal en voor de geïnteresseerden: vanmiddag speelt het 1ste van Pelikaan thuis tegen het 1ste van VVGZ.  Dit is traditiegetrouw een groot feest. Dus als jullie zin hebben....

  Joel ⚽⚽ ()

  Demy

  Youssef