• JO13-1 De Alblas vs Pelikaan 13-2

Vorig seizoen hebben we ook tegen De Alblas gespeeld en toen wonnen we met 7-2. Maar dit keer spelen we bij de Alblas en helaas zonder publiek. Wel mochten er naast de trainers 5 ouders mee. Nog nooit hadden zoveel ouders zich zo snel aangemeld als vervoerder en vlagger.

We hebben nu 1 wedstrijd gewonnen en 1 wedstrijd verloren. We gaan ons best doen om de derde wedstrijd weer te winnen. Kom op jongens!

Half 9 en de scheidsrechter fluit voor de aftrap we beginnen met Binck in het doel, rechtsachter Keano, Dylan en Quinten zijn onze centrumverdedigers, David staat linksachter.

Op het middenveld van rechts naar links Romano, Tygo en Jayden. Onze aanval bestaat Aidan, Lohran en Jayden G.

Wij hadden de aftrap. Wij begonnen niet goed en in de derde minuut stonden we al achter. We verdedigde niet goed dus de aanvaller van het andere team brak door, en zo ontstond de 1-0 voor de Alblas. Gelijk daarna liepen onze spelers elkaar in de weg op het middenveld dus zo kon de tegenstander counteren. Zo ontstond de 2-0. Weer een paar minuten later verdedigden we weer niet goed uit en binnen 10 minuten stonden we al 3-0 achter.

Gelukkig herpakte wij ons en in de 12e minuut scoorde Lohran de 3-1 vanuit een corner. Dit kon wel goed komen, maar door een fout in de verdediging het al snel weer 4-1. We gaven nog niet op,

Aidan breekt door en maakt de 4-2.

We gingen de rust in en er werd hoop en moed ingesproken door de trainers.

We gingen weer het veld op en hadden hoop dat we gingen winnen, maar dat was niet genoeg. Iemand van de Alblas schoot op doel en de bal werd van richting veranderd door iemand van Pelikaan en de 5-2 viel in het doel. Na de aftrap ontstond er een kleine ruzie tussen de Alblas en Pelikaan het werd gestopt door de scheids. Even daarna werd het ook nog 6-2. Een paar minuten daarna was de eind fluit we baalde. We gingen douchen en naar huis.

De volgende wedstrijd gaan we het beter doen.

Gemaakt door keano.  ;)