• Jarco Diephout geen penningmeester meer, bestuur dringend op zoek naar vervanging.

Vanwege drukke prive werkzaamheden heeft onze penningmeester Jarco Diephout verzocht per 31 augustus zijn functie te mogen neerleggen.
    Met spijt hebben we als bestuur aan zijn verzoek voldaan. Gelukkig heeft Jarco beloofd zich met andere vrijwilligerswerk te blijven inzetten voor Pelikaan!
    We streven er naar om voor de volgende ledenvergadering een nieuwe penningmeester te kunnen voordragen. Tegelijkertijd is dit bericht dus een dringende oproep aan jullie, Peli's, om je te melden als deze voor de vereniging zo belangrijke bestuursfunctie je wat lijkt. Vraag anders eerst bij een van ons om te horen wat penningmeester zijn inhoudt en wat het tijdsbeslag is. Je kunt ondermeer contact opnemen via info@vvpelikaan.nlvoorzitter@vvpelikaan.nl of via 06 22 155886.
    Wat natuurlijk rest is Jarco enorm te bedanken voor zijn enthousiasme en inzet het afgelopen jaar en vooral ook voor de prima invulling van zijn penningmeesterschap en het verder op orde brengen van de financiën en de administratie!