• Jan Glissenaar hangt scheidsrechtersfluit aan de wilgen

Deze week hebben we van Jan Glissenaar (73) te horen gekregen dat hij is gestopt met het fluiten van wedstrijden. Jan was vaste scheidsrechter bij Pelikaan 9 en bij een vast elftal bij Groote Lindt en daarnaast vaak bereid om ook andere wedstrijden op het Pelidome te fluiten. Jan heeft aangegeven dat hij stopt vanwege zijn gezondheid en het verminderen van zijn conditie door het ouder worden. Jan is vorige week door Pelikaan 9 flink in het zonnetje gezet en hij was daar heel blij mee!

Namens Pelikaan willen we Jan bedanken voor alles wat hij voor de vereniging gedaan heeft en we zien je nog graag vele jaren in goede gezondheid wedstrijden bekijken op het Pelidome en een biertje drinken in de derde helft.

Het gaat je goed!