• In memoriam Joop Hamer

Vanochtend ontvingen wij het verdrietige nieuws dat Joop Hamer op 77-jarige leeftijd overleden is.

Joop was jarenlang de rechterhand van Bas Vlasblom, maar door zijn gezondheid en leeftijd kon hij dat niet meer zijn op de manier, zoals hij dat gewend was. Joop was altijd opgewekt en vrolijk dus vond hier zeker een alternatief in.

Elke training en wedstrijd stond hij langs de zijlijn in de zon, maar ook in de regen of sneeuw. Hij kende alle speelsters en ook zeker Bas door en door. Joop wist altijd de juiste woorden te vinden om weer positief verder te gaan.

Elke speelster werd ook altijd vrolijk als Joopie weer aan kwam lopen. Het viel dan ook zeker op als Joopie er een keer niet was; ''Sorry dames, ik moest naar de kapper'' zei onze Joopie meestal.

Joop zag je ook nooit op 1 plek langs de zijlijn, hij liep altijd rondjes om de oefeningen of de wedstrijd vanuit elke kant te kunnen bekijken. We weten dan ook zeker dat hij nu nog steeds zal toekijken.

Wij gaan Joopie allemaal enorm missen!

Rust zacht, onze trouwste supporter en maatje.

Wij wensen zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en vrienden heel veel sterkte toe in deze lastige tijd.

Vrouwen 1