• Status voetbalkooi

De afgelopen twee edities van de Grote Clubactie is er geld ingezameld voor een voetbalkooi, die een plek moet gaan krijgen op het verlaten parkeerterrein. Maar liefst € 13.500 is er via de actie opgehaald! Een fantastisch bedrag. Helaas is de voetbalkooi nog altijd niet gerealiseerd. Dit heeft als voornaamste reden dat er veel tijd verloren is gegaan aan de procedure. Naast de benodigde tijd voor de vergunningaanvraag bood de aanvraag van een nieuwe offerte de kans om € 5.000 subsidie te krijgen via de subsidieregeling ‘Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’. Ook dit kostte tijd, maar een gewenste aanvulling om de voetbalkooi (en een beter aanzicht van de entree van het ‘Pelidome’) van in totaal € 26.000 te kunnen plaatsen.

Nu lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren. Zo werd er ook op de Algemene Ledenvergadering met de plannen ingestemd. Het doel is dat de voetbalkooi nog in 2019 zal worden geplaatst!