• Het voetbalseizoen gaat weer beginnen! Naast de competitie gaat halverwege september ook de jaarlijkse Grote Clubactie van start. Dit jaar besteden we hier bij ZVV Pelikaan extra aandacht aan en hebben we een specifiek doel:het verbeteren van de entree van ZVV Pelikaan met o.a. het realiseren van een voetbalkooi.
    Informatie over de Grote Clubactie, het gezamenlijke doel, verkoopmethoden en tal van beloningen voor de beste verkopers (waaronder een Playstation 4(!) en Paintballarrangementen) volgt binnenkort.

De Grote Clubactie start op 16 september 2017 en loopt vervolgens tot 1 november 2017. Begin september zullen de verkoopboekjes worden verspreid onder de leden en gaan we niet alleen op weg naar een mooi voetbalseizoen, maar kunnen we binnenkort hopelijk ook een mooie entree van het complex tegemoet zien!

Mochten er vragen zijn horen we het graag. Deze kunnen gemaild worden naar:
    groteclubactie@vvpelikaan.nl

Klik HIER voor de flyer en HIER om vanaf 16 september online loten te kopen