• Grote Club Actie 2020

Met de fantastische en goed bezochte Augustus Voetbalmaand is het nieuwe voetbalseizoen op een geweldige manier gestart! Met en voor de zo belangrijke jeugd als basis voor onze vereniging. Tijdens de afsluitende dag waren er meer dan honderd kinderen, leden en niet-leden, die in een circuit met zogenaamde interactieve trainingsmaterialen zich prima vermaakten. Wat een activiteit en plezier na een raar einde van het voorgaande seizoen en een door Corona maatregelen nogal stil Pelidome.

We kunnen weer trainen en voetballen, al is het met beperkende regels. En aan het begin van het nieuwe seizoen is er dan ook altijd weer de Grote Clubactie. Dit jaar belangrijker dan ooit! Het wordt voor de vereniging sportief vast een mooi seizoen, maar financieel zeer uitdagend. Binnen deze uitdaging willen we het trainen en spelen zo goed mogelijk faciliteren. Om trainingen beter en leuker te maken, kunnen interactieve trainingsmaterialen heel goed helpen.

Nog meer dan andere jaren willen wij een beroep doen op iedereen om te helpen met het verkopen van loten en ook vragen om loten te kopen; als persoon of als team. En we gaan mee met onze tijd! Dit jaar zal de verkoop volledig digitaal zijn, jawel! In de bijgevoegde, fraai uitgevoerde “flyer” wordt precies uitgelegd hoe wij de Grote Clubactie voor ons Pelikaan een groot succes gaan maken!

In het weekend van 19 september ontvangt ieder lid een mail met zijn persoonlijk QR code. Zodra je deze mail ontvangen hebt, kun je starten met het verkopen van lootjes. Als je veel loten verkoopt, kunnen we mooie dingen doen voor de club! En niet alleen dat… Je houdt er zelf ook nog iets aan over! Dit jaar is het, net als afgelopen jaar, zo dat je zelf ook wat kunt verdienen. Verkoop je veel loten, dan zul je meer worden beloond. De opbrengst voor jezelf ziet er als volgt uit: 1 tot 10 loten = 10 cent per verkocht lot en 11 tot 25 loten = 25 cent per lot. 25 loten of meer verkocht? Je verdient dan 50 cent per lot. Zo verdien je met de Grote Clubactie ook mooi wat extra zakgeld.

Als bestuur rekenen wij op jullie of beter gezegd, als leden, rekenen wij op elkaar!

Peter de Haas (voorzitter)