• Geweldige (team)prestatie meiden MO11

Het is zaterdagochtend 08:30 dat de toppers van mo11-1 in de kou moeten voetballen, maar daar geven de meiden niks om.Gespannen op het veld tegen Sliedrecht Mo11-1 maar het eerste doelpunt valt al snel Angel scoord de 1-0!!!Vlak daarna scoord Cheyenne de 2-0 uit een voorzet van Eileen

De meiden van Sliedrecht proberen terug te vechten,maar Cheyenne scoord weer Bam de 3-0!!!

Ongeloofelijk hoe deze meiden de laaste trainingen en wedstrijd gegroeid zijn,wat een samenspel het is ook echt Team!!!

In de laaste minuut van de wedstrijd scoord Cheyenne de 4-0!!!

De 2de helft is begonnen de meiden gaan er met volle moed tegenaan,maar door wat concentratie verlies scoord Sliedrecht uit eindelijk de 4-1!!!De meiden pakken weer snel het spel op waardoor Sophie de 5-1 scoord!!!!Door heel mooi en goed voetbal van Mamuawa scoord zei de 6-1 binnen.

Onze scheidsrechter dacht ook even een balletje te schoppen,maar die kwam uit eindelijk in de sloot terecht Als laaste gaf Sophie een mooie voorzet waaruit Angel de 7-1 op het scorebord zet
    Kortom het was een mooie koude zaterdagmorgen met een mooie eindscore waar iedereen super trots op mag zijn!!!

Geschreven door alexander de bruin
    (Voor foto's zie https://fb.com/pelikaan.meidenvoetbal)