• Peli Esports Cup 2020

Wie wordt de esporter van Pelikaan? De Peli E-Cup is dé competitie die hier een antwoord op gaat geven en zal vanaf heden jaarlijks worden georganiseerd. Een FIFA-competitie waar alle leden van Pelikaan die over FIFA 20 en een Playstation (later aan te vullen met Xbox) beschikken vanuit huis kunnen deelnemen. Een competitie waar meerdere prijzen te winnen zijn en de winnaar zich daarnaast niet alleen dé esporter van Pelikaan mag noemen maar ook een bijpassende enorme wisselbokaal zal ontvangen!

De competitiewedstrijden binnen de Peli E-Cup worden online gespeeld. Uiteindelijk zullen er play offs volgen die in de kantine van Pelikaan plaatsvinden (als deze dan al open is), met uiteraard een grootse finale. Gedurende de competitie zal er uitgebreid verslag worden gedaan op via social media en andere online kanalen. Om deel te nemen zal een bijdrage van € 5 worden gevraagd. Deze bijdrage is bestemd voor zowel de prijzenpot als aan de organisatie van het event in op het complex van Pelikaan, waar mogelijk naast de Peli E-Cup ook FIFA Skill Games worden georganiseerd.

Spelregels en voorwaarden

Hieronder staan de spelregels en voorwaarden behorend bij deelname aan de Peli E-Cup:

Spelregels

• De competitie indeling volgt zodra de inschrijvingstermijn is verlopen. Op basis van de inschrijvingen wordt gekeken of er onderscheid wordt gemaakt in leeftijd, bijvoorbeeld in een speciale Peli E-Talentscup
    • Te spelen wedstrijden worden onderling geregeld. Zodra de competitie bekend is wordt een bericht verstuurd naar de deelnemers, bestaande uit een competitie indeling inclusief de player names waar je het tegen op te nemen hebt. Deze kunnen worden toegevoegd via de Playstation. Mocht contact niet lukken en specifiek gevraagd worden naar contactgegevens om een wedstrijd in te plannen dan kan de organisatie deze gegevens verstrekken op aanvraag.
    • De wedstrijd wordt gespeeld via de modus ‘Online vriendschappelijk’ en betreft de standaardinstellingen, te weten:
      • Duur speelhelft: 6 min
      • Besturing: willekeurig
      • Spelsnelheid: normaal
      • Type team: online
    • Het is vrij om te kiezen met welk team je speelt (mag per wedstrijd veranderen), uiteraard kan er dus ook worden afgesproken om gezamenlijk een team te kiezen die niet tot de top behoren
    • Voor de wedstrijden staat een termijn waarop deze gespeeld moeten zijn, dit wordt meegegeven bij de competitie indeling. Zorg er dus voor dat dit tijdig gebeurd anders zullen er geen punten worden verdeeld
    • De uitslag van de wedstrijd wordt aan de hand van een foto verstuurd naar esports@vvpelikaan.nl
    • De organisatie verwerkt de uitslag en deelt (minimaal) wekelijks een update van de stand
    • Mochten er conflicten ontstaan is de competitieleiding vrij om teams uit de competitie te halen of een ander oordeel te vellen, bv over de uitslag van de wedstrijd.

Voorwaarden

• Met de inschrijving gaat u akkoord dat meegestuurde gegevens kunnen worden gedeeld met andere deelnemers (ten behoeve van het plannen van wedstrijden)
    • Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derden (exclusief aan de vereniging en optioneel aan andere deelnemers)
    • Deelnemers onder de 16 jaar dienen akkoord te hebben van ouders/verzorgers (opgenomen in de inschrijfmodule)

Contact

Bij vragen en/of opmerkingen kan contact worden opgenomen via esports@vvpelikaan.nl.

Het bestuur van Pelikaan steunt de organisatie van deze vernieuwende competitie.

Meedoen? Inschrijven kan t/m 31 maart 2020! via onderstaand inschrijfformulier

• Inschrijfformulier E-CUP 2020