• Druilerig

Op deze vroege en druilerige zaterdagochtend mochten de meiden van de MO11-1 de wei in, vandaag een uitwedstrijd bij IFC in Ambacht.

De meiden hebben er na de overwinning van de Leeuwinnen zin in en ze willen winnen. Maar net als het weer zijn de meiden een beetje druilerig... ze willen wel maar het lukt allemaal net niet. Het mooie samenspel van de afgelopen wedstrijd zat er deze week niet zo lekker in.

Maar ze vechten en heel lang blijft de wedstrijd onbeslist mede door een paar supermooie reddingen van onze keeper Anouk en de goede verdedigende skills van Jennifer en Angel.

De kansen om te scoren door Cheyenne en Angel waren er zeker maar ook de verdediging van IFC was goed en ze zaten er steeds boven op.

En ondanks dat Mamuwa haar plek in het veld vaak niet weet te vinden was ze niet onverdienstelijk in het wegwerken van de ballen van de tegenstander

Druilerig vertrokken de meiden met een verlies van 0-1 richting de kleedkamer. Meiden kop op.. jullie zijn in de afgelopen weken gegroeid en laten regelmatig mooi samenspel zien.. komende week gaan we er weer voor!

Groetjes
    Ingrid Bos-Janssen