• Van Pelikaan naar Feyenoord

De afgelopen weken is er vanuit profclubs steeds meer interesse voor meiden spelend bij Pelikaan.
    Naast de K.N.V.B. hebben onder andere Excelsior/Barendrecht, Ado den Haag Vrouwen en Feyenoord laten weten, geïnteresseerd te zijn in een aantal speelsters.
    De eerste speler die daadwerkelijk een droomtransfer gaat maken, is Celeste de Vriend. De 12-jarige Celeste speelt al jaren bij Pelikaan, momenteel in JO12-1. De afgelopen weken heeft ze, op uitnodiging, diverse stagetrainingen mogen volgen bij Ado den Haag Vrouwen en Feyenoord. Bij beide clubs heeft Celeste een positieve indruk achtergelaten. Uiteindelijk is het Feyenoord dat het talent van Pelikaan vast heeft weten te leggen. In het seizoen 2018/2019 zal Celeste gaan spelen in Feyenoord MO13-1.

Celeste zal met haar huidige team eerst nog het kampioenschap proberen binnen te halen en na de zomerstop het zwart-blauwe shirt van Pelikaan omruilen voor het rood-witte shirt van Feyenoord.

De jeugd- en meidenafdeling is enorm trots en wenst Celeste heel veel succes en voetbalplezier.