• Drechtstreek 08-2 - Pelikaan 08-1 zaterdag 26 september 2020

  Drechtstreek 08-2 - Pelikaan 08-1
  Zaterdag 26 september 2020

  Vandaag tegen Drechtstreek om 08.30. Wat was het vroeg, slaperige koppies, spelers die net op tijd kwamen. Helaas 1 afmelding, (geblesseerd raken in de glijbaan :) ....

  Jarvin kwam ons team versterken, aangezien zijn elftal vrij was. We begonnen aan de wedstrijd en je merkte dat iedereen moeite had om In zijn ritme te komen. Mert haalde een paar goede ballen tegen...Even voor de duidelijkheid, wij hebben geen vaste keeper en wisselen elke week (heb Mert liever in het veld). We kwamen 1-0 achter en kregen zelf ook wel een paar kleine kansen, maar we waren net niet scherp of was de tegenstander feller.
  Na de rust werden we wakker, maar kwamen helaas op 2-0. Na een goeie actie scoorde Jarvin de 2-1 en na een verre uittrap van Mert scoorde Jarvin de 2-2 ... Na een korte pauze (na 10 min steeds) sprak Jurgen Klopp de spelers toe en voelde dat er meer te halen was en zei dat we zeker nog 1x gingen scoren., waarop Jarvin zei we gaan er meer scoren trainer! Je zag en voelde aan iedereen dat ze voor de winst wilde gaan en ze lekker in de flow kwamen.... Na een mooie actie van Jarvin kapte 2/3 man uit en scoorde met zijn befaamde rechter. Nout die ook meer op stoom kwam (was boos dat hij vroeg uit bed moest) scoorde na een mooie actie de 2-4!!! Het publiek ging op de banken! Geweldig! Het eindsignaal klonk en de spelers, staf en supporters waren erg tevreden!
  Met de week gaan de spelers beter spelen. Het is erg leuk om van dit team deel te mogen maken!!!

  Een trotse trainer!