• Digitale wedstrijd informatie

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om met ingang van het nieuwe seizoen leden en niet leden op een snellere en betere manier te voorzien van (wedstrijd) informatie. Zo komt er binnenkort een nieuwe website, app en narrowcasting systeem.
    Ter voorbereiding hiervan is op één van de schermen in de kantine momenteel een pilot te zien van Pelikaan.TV. Op het scherm worden o.a. uitslagen, standen, programma en kleedkamer indeling gepresenteerd.De getoonde informatie van de kleedkamer indeling & velden is op dit moment nog niet actueel. Voor deze info kunt u nog steeds het beste kijken op het informatie bord naast de ingang van de kantine.De komende tijd zullen we verder gaan met de implementatie en het testen van de diverse modules. Via de website houden wij u op de hoogte m.b.t. de vorderingen.

"Het IT team"