• Dia-Pelikaan: wedstrijdverslag Jo13-1

Het is zaterdag 20-11-2021. We vertrekken om 09:30 vanuit pelikaan naar voetbalclub DIA in Noord-Brabant. In de kleedkamer word onze opstelling uitgelegd.

Opstelling: keeper Adaginho,

Verdediging: Idan,Tim,Senna en Leander

Middenveld:Ahmed,Juul en Toine.

Aanvallers:Eden,Kris en Wessel.

We begonnen goed, Wessel kreeg gelijk een grote kans maar de bal ging net langs de paal dat was jammer. Tim kreeg de bal van Adaginho, Tim gaf de bal naar Idan toen gaf hij de bal naar Ahmed en Ahmed gaf een mooie steekbal naar Eden en Hij gaf de bal naar Kris maar de verdediger van Dia pakt de bal van Kris af. Toen de verdediger van Dia een mooie bal naar de spits gaf glipte de spits door onze verdediging heen en scoorde! Het staat 1-0 voor dIA.

Het is rust en het staat 1-0 voor dIA. De 2e helft begon. We begonnen niet goed en maakte veel fouten. Paar minuten later brak te 2-0 voor dia uit. Daarna ging het ook niet goed, De linksbuiten van dIA gaf een bal naar de spits en die scoorde! Het staat 3-0 voor dia Daarna glipte Jaden vd heuvel door de linksachter van dia, maar Jaden werd getrokken in de keepersgebied en wat geeft de scheidsrechter een penalty! Tim mocht de penalty nemen en scoort. Het staat 3-1 voor DIA. Paar minuten later scoorde een verdediger van dia! Het staat 4-1 voor DIA. Later was de eindfluit. We baalde in de kleedkamer.

Volgende keer beter jongens.

Gemaakt door Ahmed Loubane.