• Devin Bazen geslaagd voor UEFA C youth

Na de nodige uitstel van de opleiding door corona in de achterliggende jaren, was het achterliggend seizoen voor Devin Bazen dan eindelijk mogelijk de trainersopleiding UEFA C youth af te ronden. Opnieuw een Peli in hart en nieren die zich al jaren vrijwillig inzet voor de vereniging en vanaf jonge leeftijd al aan veel jeugdteams training heeft gegeven. Dit jaar heeft het met goed gevolg de opleiding afgerond! Opnieuw zijn we erg blij dat we een trainer uit de eigen vereniging deze opleiding aan hebben kunnen bieden en dat we daarmee weer een goed opgeleide trainer voor onze selectieteams rijker zijn!

Namens het Jeugdbestuur van harte gefeliciteerd, Devin!

Devin aan het woord:

Op maandag 23 mei heb ik na 2 jaar eindelijk mijn TC3 diploma behaald. Ik wil het jeugdbestuur van Pelikaan bedanken voor de kans die zij me hebben gegeven om de cursus te volgen via Pelikaan. In het bijzonder wil ik mijn begeleider, John Kik, bedanken. Bedankt voor de tijd en energie die jij in mij hebt gestoken.

Het is wel op zijn plaats om John Mol, Wim Kuiters en John Kik een groot compliment te geven voor het werk dat zij verzetten voor de jeugdafdeling. Zij staan in tegenstelling tot anderen niet op de voorgrond. Jullie verzilveren een taak, waarbij je nog wel eens kritiek krijgt op besluiten, maar toch staan jullie er elk jaar weer. Toppers!