• Deelname Boutdag online

  Morgenmiddag zaterdag 19 december 2020 om 14:45u is het zover! Dan start de jaarlijkse Boutdag, alleen een beetje anders dan anders. De Boutdagcommissie heeft haar stinkende best gedaan om alles toch georganiseerd te krijgen, maar dan online. We hopen dat de techniek ons niet in de steek laat. Vanaf 15:00u zullen onze vertrouwde presentatoren, op gepaste afstand, live in de kantine de middag openen met het draaien van het rad. De nummers worden ingevoerd in de computer, waarna de winnaar automatisch tevoorschijn komt! Tussendoor zullen we diverse pauzes inlassen en voor de nodige muziek zorgen. 

  U kunt ons volgen via Teams. Hieronder vindt u de link naar de bewuste digitale bijeenkomst. In principe moet bij het klikken op de link uw computer automatisch de rest doen. Wanneer de computer vraagt Teams te installeren, volgt u dan de instructies van de computer op. We vragen u om uw camera AAN en uw microfoon UIT te zetten. Eventueel wordt iedereen op MUTE gezet door de organisatie. Uiteraard kunt u wel volop met elkaar Chatten tijdens het draaien! 

  Om enige vorm van interactie met de kijkers mogelijk te maken, zullen onze presentatoren af en toe om een reactie van een persoon vragen. Wilt u in dat geval uw microfoon tijdelijk activeren, zodat we allemaal uw reactie kunnen horen.

  Tussendoor kunt u ook een virtueel rondje geven om daarmee de vereniging extra te steunen. U kunt hiervoor uw bestelling doorgeven via een bericht in de chat. Vermeldt daar dan ook uw naam en mobiele nummer bij. Wilt u dit liever niet, dan kunt u ook 1 van onderstaande dames appen of chatten. Zij sturen u dan een tikkie om te betalen.

  Frisdrank  €1,00

  Bier  €1,00

  Wijn €1,50

  Sterke drank €2,00

  Schotel Bitterballen €2,50

  Snack €1,00

  Patat €1,50

  Schotel Kaas en Worst €2,50

  Zakje Snoep €0,50

  Koek €0,75

   

  Lukt het u op een of andere manier niet om verbinding te krijgen bel of app even met één van onderstaande dames:

  Angelique Versteeg  06 38187430   

  Yolanda Wessels 06 48495813

  De link is:

  Neem deel via uw computer of mobiele app

  Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

   

  Veel kijkplezier!