• De laatste loodjes

Op de eerste dag van december neemt de surprise stress in veel huishoudens toe.
    Verlanglijstjes, gedichten, surprises maken, en niet te vergeten LOOTJES trekken.

Gelukkig hebben de meiden van MO13-1 een vroege uit wedstrijd, dus hebben de ouders de rest van de dag tijd genoeg voor de Sint inkopen.

Het LOT heeft bepaald dat MO13-1 de laatste drie wedstrijden tegen de nummers 1,2 en 3 moeten spelen. Zo ook deze dag. SV Noordeloos MO13-1 is vandaag de tegenstander.

Na wederom een ritje langs de weilanden kwamen de meeste meiden optijd aan in Noordeloos. De meeste, èèn speler had wat problemen met de wegwijspiet en kwam ietsje later aan. Gelukkig zaten de (overigens schitterende) kleedkamers niet op sLOT, dus kon ze nog snel aansluiten bij haar team.

Tijdens de bespreking is er verteld dat deze, en de wedstrijd van volgende week 2 LOODzware wedstrijden zullen worden. De beide tegenstanders doen nog volop mee boven in. Normaal gesproken zou je wel een 1tje kunnen invullen op je LOTto/toto maar niet bij onze meiden.
    Wat zei de afgelopen weken hebben laten zien is ongelooflijk. De uitslag van vandaag is dus aller minst zeker.
    Met vol vertrouwen stonden de meiden op het hoofdveld.

Vanaf de aftrap liet de tegenstander zien dat ze niet voor niets in de top 3 staan.
    Toch ging het in het eerste deel van de 1e helft redelijk gelijk op. Siham, Esther, Renske en Yvonne wisten regelmatig de goed spelende spitsen van Noordeloos tegen te houden. Op een gegeven moment werd de druk dermate groot dat zelfs Rania de bal niet meer kon tegenhouden, en scoorde de tegenstander de 1-0. Niet veel later viel even de concentratie weg. Door een knullige fout in onze verdediging kwam Noordeloos op 2-0. Daarna volgden het ene na het andere schot op de goal van Pelikaan. Rania beleefde echter een topdag, en wist een aantal lastige ballen tegen te houden.
    Het was duidelijk dat er in de 2e helft iets anders gespeeld moest gaan worden. Jill mocht centraal achterin gaan spelen, om vandaar Yousra of Silke op het middenveld in te spelen.
    Daniek, Femke en Delilah zouden dan misschien voor iets meer gevaar kunnen zorgen. Dit plannetje zou alleen werken als iedereen op de juiste positie zou blijven, en als er wat meer en beter over gespeeld zou worden. Dit pakte een aantal keer goed uit, maar ook de keeper van Noordeloos had kennelijk ook een goededag.
    Een paar maanden geleden zouden we met \"het LOOD in de schoenen\" het laatste deel van de 2e helft tegen zo'n sterke tegenstander zijn ingegaan. Nu stond er een team dat van plan was om niets meer weg te geven, en de wedstrijd rustig uit te spelen.
    De eindstand was zoals de ruststand 2-0.

Volgende week mogen de meiden van Ed & Lindsay voor de laatste keer laten zien wat ze kunnen. Pelikaan MO13-1 is voor de trainers een LOT uit de LOTerij om mee te mogen werken. Op naar het laatste lootje of loodje.