• De derby tegen de buren

  Vandaag stond de derby tegen de buren op het programma! Helaas misten we Nout in de verdediging vanwege een weekendje weg.
  De mannen van Jurgen Klopp (technische staf was een x compleet) hebben afgelopen week heel hard getraind en hebben kennis gemaakt met het woord voorloopactie...Hier hebben we op getraind...later meer.

  Sem zat in kleedkamer 1, en de rest in kleedkamer 11, dus voortaan in de ochtend kijken in welke kleedkamer we zitten, want dit verandert nog wel eens.

  Nu naar de wedstrijd.
  Bespreking, de voorloopactie...wat is dit nou...Finn deed hem wel even voor en weg was hij, klasse Finn.

  We begonnen met hele kleine doeltjes…. gaan we niet meer doen, ZBC’97 had er een 'keeper' in staan!

  We kwamen snel 1-0 voor door Mert de sloper... En kregen kans op kans.
  Maar het vizier van Mert, Finn, Flynn en Jarvin stond niet op scherp...
  Een bal die achter was gegaan maar door Sem op acrobatische wijze binnen wordt gehouden met zijn hak en de bal zo bij de tegenstander komt en die schiet hem binnen.... Helaas eindigen we de 1e helft met 1-3...In de rust wat tactische omzettingen, en Sem in de voorhoede, mistte zijn maatje Nout achterin. Als Sem scoort dan maken de trainers een koprol, Sem heeft als enige niet gescoord voor onder 7.
  We komen snel terug tot 2-3 en 3-3. We gaan erop en erover dachten we maar daar was 1 uitbraak en het werd 3-4....nog een paar minuten te spelen alsnog een terechte gelijkmaker door Sem 4-4...We hadden meer verdiend, maar helaas...We zagen leuke aanvallen terug!!!

  Trots op de wilskracht die we hebben getoond.

  De reporter.