• De Alblas JO13-1 vs Pelikaan JO13-1 23.04.2022 - 8:30

  We verzamelen in de kleedkamer van Alblas waar de trainers eerste een goeie pep-talk aan ons geven. We beginnen zoals altijd aan de warming-up (positiespel & afronden), om vervolgens gemotiveerd aan de wedstrijd te beginnen met de volgende opstelling:

  Romano     Niko       Wessel

                       Tygo

       Senna vd E      Ahmed

  Eden F     Tim      Dylan      Idan

                     Binck

  Wissels: Jesse & Leander

  1ste helft: Het eerste fluit signaal klinkt. De tegenstander trapt af maar geeft de bal snel weg. Wij beginnen rustig het spel op te bouwen maar kunnen niet veel kansen creëren. Het spel wordt vooral aan de helft van de tegenstander gespeeld. Wij spelen daarna heel vaak via de rechter flank met mooie loopacties van Wessel wat ook ons de eerste doelpunt oplevert. Wessel geeft een uitstekende voorzet dat leidt tot een eigen doelpunt. Stand: 0-1 voor Pelikaan!

  Daarna komt nog een goeie loopactie van Wessel, waar de tegenstander geen raad mee weet, waarbij Romano de kans krijgt  om te scoren en dat lukt hem ook. Stand: 0-2 voor pelikaan!

  Voor de 3-0 komt een voorzet van de linkerkant deze keer, waarbij het Ahmed lukt om hem met zijn hak erin te tikken. Stand 0-3 voor pelikaan!

  Rust!

  2de helft: De tweede helft was erg rommelig en beide teams hebben weinig kansen gecreëerd. Ondanks het slechte spel en kleine irritaties weten wij nogmaals te scoren en de 0 te behouden en de drie punten binnen te harken!

  Op naar de volgende overwinning!

  Idan S.