• Wil jij op een laagdrempelige manier iets extra's bijdragen aan jouw voetbalclub? Word dan nu lid van De Club van 50! De Club van 50 is opgericht door oud-voorzitter en erelid Leen Barendrecht, met als doel het financieel ondersteunen van verschillende projecten binnen de vereniging. Voor een bedrag van 50 euro per seizoen, of een veelvoud daarvan, heb je de mogelijkheid om toe te treden tot de Club van 50.

De afgelopen jaren heeft de Club van 50 bijgedragen aan allerlei projecten zoals:

De aanleg van het terras

De tribune

Een nieuwe geluidsinstallatie

De voetbalkooi

Het jaarlijkse jeugdkamp

Inschrijven kan als particulier, maar uiteraard ook als gezin of team. Hoe leuk zou het zijn als zo veel mogelijk teams net dat beetje extra bijdragen. Dus word jij of jouw team lid van De Club van 50?

Voor meer informatie over de Club van 50 of om jezelf aan te melden, kun je contact opnemen met Steven Constandse. Dit kan zowel telefonisch (06-24508580) of per mail