• Bruse Boys 2 - Pelikaan 3

Vandaag stond Bruse Boys op het programma voor P3. Na de rit naar Zierikzee vorige week mochten we nu naar het pittoreske Bruinisse. Nog steeds met de standaard Zeeuwse weersomstandigheden, maar deze keer op natuurgras. De wedstrijd kon desondanks doorgaan.

P3 trad aan met de volgende 11:

Jaron
    Wessel - Sander - Peter - JC
    Len - Robin - Yazz
    Jens - Gio - JoΓ«l

Met de volgende ruime bank:
    Delano, Luuk, Seth, Ralph, Sebas en Dennis

Op een veld met lang gras begonnen we de wedstrijd lekker fel. Goede slidings werden ingezet en duels werden gewonnen. De organisatie stond goed, maar hier en daar was het nog wat slordig. Er ontstonden tussen het middenveld en de voorhoede een aantal goede combinaties, waardoor de buitenspelers weggestuurd konden worden. Hier kwamen een hoop corners uit voort. Er werd goed druk gezet door Pelikaan en door goed doorlopen van Jens werd de bal onderschept en kon Gio de keeper verschalken. 0-1 voorsprong. Pelikaan was de betere ploeg en gaf relatief weinig weg in het verloop van de eerste helft. De 0-2 werd ondanks een aantal goed opgezette aanvallen niet binnen geschoten. Bruse Boys leek een aantal keer gevaarlijk te worden, maar de verdediging en de keeper waren alert. Het kon beter, maar de 0-1 voorsprong stond.

Tweede helft onstonden er meer ruimtes aan beide kanten. Het spel werd hierdoor chaotisch en meer kansen onstonden over en weer. Zo kon Pelikaan er een aantal keer uitkomen met Jens die met een aantal goede acties voor de keeper kon komen, maar dit helaas niet om kon zetten in een doelpunt. Bruse boys werd echter ook gevaarlijk met een een schot op de lat en een kopbal die via Jaron tevens op de lat eindigde. Voornamelijk de laatste minuten waren erg spannend, maar P3 hield stand en wist de 0-1 te behouden. De drie punten werden mee terug genomen naar het Pelidome waar het helaas niet verder gevierd kon worden. Al met een al een aantrekkelijke wedstrijd voor de (niet-welkome) neutrale supporter. Met deze 6 punten op zak start P3 de competitie dit jaar goed.

Wissels in de loop van de 2e helft:
    Sebas voor Wessel
    Seth voor Len
    Delano voor Gio
    Dennis voor JoΓ«l

Volgende week komt Serooskerke 2 op bezoek thuis bij Pelikaan 3 en mogen we weer flink aan de bak tegen nogmaals een Zeeuwse ploeg.