• Bekerwinst op 11 september voor P3!

Na 11 maanden geen officiële wedstrijd gespeeld te hebben op het Pelidome, was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover voor de mannen van P3! De tweede beker wedstrijd van het seizoen stond op het programma tegen ASWH 3. Na de met 3-4 gewonnen wedstrijd van vorige week tegen IFC 2, besloten Ton en Cor te starten met de volgende elf namen:

Yazz, Wessel, Robin, Seth
    Lenn, Luuk, Mo
    Nick, Gio, Ralph

wissels: Erwin, Wello, Sander
    Door afwezigheid van de veteranen JC en Sebas Volk, was Lenn de aanvoerder van P3!

Op het vochtige B-veld werd er om 15:00 afgetrapt door de Peli’s en al gauw werd het wedstrijdbeeld van de middag duidelijk! ASWH zakte ver terug en liet P3 het spel maken. Na een voorzichtig begin met veel balbezit kreeg Gio als eerste een grote kans voor de Peli’s. Hij kwam na een goede pass 1 op 1 met de keeper. Zijn stiftje belandde bovenop de lat en na slecht wegwerken door de verdediging van ASWH kwam de bal voor de rechtervoet van Ralph: 1-0!! Na nog een aantal kleine kansjes en één grote kans in de eerste helft, gingen de boys rusten met een 1-0 stand. ASWH kwam er niet aan te pas en alle lange ballen werden goed verwerkt door de verdediging onder leiding van keeper Martin.

Tweede helft
    In de rust besloten Ton en Cor één wijziging toe te passen voor de laatste 45 minuten. Luuk werd vervangen door Wello. Één minuut na rust kwam P3 er gelijk gevaarlijk uit, maar de lage voorzet op Mo werd goed onschadelijk gemaakt door de keeper van ASWH. Sterspeler Wello (die vorige week met zijn winnende goal in de laatste minuut de held van P3 was) kwam er een aantal keer gevaarlijk doorheen met zijn flitsende acties. Echter werd ASWH halverwege de tweede helft gedurende 10 minuten ietsjes sterker, maar de verdediging van de Peli’s stond als een huis en heeft op één afstandsschot na dat ruim overvloog niks weggegeven! De sterkere fase van ASWH werd verstoord door een waanzinnige actie van Wello, die drie man voorbij dribbelde en met een bal breed de perfecte assist afleverde voor een inglijdende Ralph: 2-0!
    25 minuten voor tijd besloten Ton en Cor de laatste twee wissels te gebruiken. Erwin voor Seth & Sander voor Mo.
    Toen 10 minuten later Gio geblesseerd uitviel, stond P3 de laatste fase van de wedstrijd dus helaas met 10 man! Maar dat was geen probleem voor de boys. Na een goede lange bal van Martin, kon via een mooie pass tussendoor, Robin voor de beslissing tekenen. Hij schoot de bal beheerst binnen en de wedstrijd was over en uit: 3-0 !

Vlak voor tijd kreeg Ralph nog de ultieme kans op zijn Hattrick, maar deze kans ging er niet in. Eindstand dus 3-0!

Uw Reporter