• Bedankt !

Bedankt dat we dit seizoen zoveel mooie momenten met elkaar mochten beleven. Ondanks de 1-2 nederlaag van vandaag tegen Sliedrecht MO13-2 kijken we terug op een geweldig mooi, en spannend seizoen.

Als eerste even terug naar de wedstrijd. De tegenstander van vandaag, Sliedrecht MO13-2, kon in theorie nog kampioen worden. Pelikaan zou bij winst in theorie van plek 4 naar plek 2 kunnen stijgen. De doelstelling welke vooraf is gesteld (minimaal plaats 5) was al behaald. De druk lag daardoor meer bij de tegenstander dan bij Pelikaan.

Na een goede warming-up trapten de meiden af op het hoofdveld. Vanaf de eerste minuut was het een echte wedstrijd, met kansen voor beide teams. Uiteindelijk wist Sliedrecht op een voorsprong te komen. In de rust geen donder speech, maar gepraat over giraffen en alpaca's. ;-)
    Dit was genoeg om te zorgen dat de meiden er nog eens tegenaan gingen. Met veel strijd, en passie gingen ze opzoek naar een doelpunt.
    Het harde werken ging door tot in de slot seconde van de wedstrijd en werd uiteindelijk beloond. Uitslag 1-2

Na afloop van de wedstrijd ontving onze "vaste" scheidsrechter Sarah uit handen van de MO13 aanvoerder Femke een kleine attentie namens MO13-1 voor haar inzet dit seizoen.

Helaas
    Helaas was trainer Lindsay deze keer afwezig. Zij was in Frankrijk om met wat mede studenten van de MBO opleiding Sport & bewegen een sportevenement te begeleiden.

Helaas ook, was dit de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. De competitie zit er op. De eerder geplande toernooien gaan helaas niet door omdat daar 11x11 gespeeld wordt en geen 8x8, zoals MO13 dit seizoen speelt

Helaas dus ook de laatste wedstrijd o.l.v. de huidige trainers. Alles wijst erop dat zij binnenkort de club zullen gaan verlaten. De èèn i.v.m. school, de ander om andere redenen.
    Beide trainers willen benadrukken dat dit zeker niet aan de spelers / ouders van dit team heeft gelegen.

Dit team heeft laten zien dat je samen verder komt dan alleen. Spelers die zich stuk voor stuk ontzettend goed hebben ontwikkeld, en van dit team een dreamteam maakte.

Rania, Renske, Jill, Esther, Yvonne, Yousra, Siham, Dewi, Femke, Delilah, Daniek en Silke,  wat kunnen, nee moeten jullie trots zijn op jezelf en elkaar. Jullie trainers zijn dit zeker te weten.

Bedankt, bedankt, bedankt , dat wij jullie trainers mochten zijn.

Ed & Lindsay