• Apetrotse trainer en ouders bij Jo7-1

  Vandaag stond voor JO7-1 de uitwedstrijd tegen IFC op de planning.  

  Altijd lastig, was vooraf de inschatting, en zouden de ballie patas van Finn, Flynn, Jarvin, Mert, Nout en Sem nog wel lekker zitten na de winterstop?

  Maar na de uitgebreide voorbespreking van onze eigen Jurgen Klopp, en een sprintje om nog op tijd op het veld te staan (volgende keer nog iets vroeger verzamelen), bleek dat iedereen er klaar voor was. En hoe!!! Al na de eerste helft stond het 11-0 voor Pelikaan, de ene aanval nog mooier dan de andere. Het leek wel op het tikkie takka voetbal van Barça, gecombineerd met de Engelse verdedigingsskills van Liverpool!! De ouders vermaakten zich prima langs de lijn .

  In de rust afgesproken dat als wij de nul houden ze iets lekkers krijgen.

  Ook de 2de helft verliep zonder problemen. De bal van de tegenstander wilde er heel lang niet in, maar helaas toch wel 2x. De mooiste goal kwam toch van Nout, moet wel even gezegd worden dat hij de bal moest aannemen, maar hij gaf de bal een peer, heel hoog de lucht in... en je raad het al GOAL!!!!

  Pelikaan JO7-1 is klaar voor de tweede seizoenshelft en met een eindstand van 23-2 (of iets in die buurt), werden de topspelers getrakteerd op iets lekkers door de apetrotse trainer.

  De assistent van Jurgen klopp