• Afscheid Henco de Kreij zaterdag 16 januari 2021

Uitvaart Henco de Kreij

Zaterdag 16 januari willen we iedereen de gelegenheid geven Henco de laatste eer te bewijzen op het Pelidome. Vanwege de coronacrisis zal dit alleen kunnen plaats vinden met inachtneming van de nodige maatregelen en we willen eenieder vragen zich hier ook aan te conformeren.

In tegenstelling tot het op de rouwkaart aangegeven tijdstip, willen we Henco vanaf 12:15u de laatste eer bewijzen bij Z.V.V. Pelikaan. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, verzoeken we u met het oog op corona om uzelf te registreren via de website van Pelikaan via de link bovenaan de homepage en tussen 11:15u en 12:00u te arriveren bij de vereniging. Een aantal parkeerplaatsen zal gereserveerd zijn voor de familie, vrienden en kennissen. Deze zullen afgezet worden. Na 12 uur zullen we geen mensen meer toe kunnen laten op het complex en de poort sluiten in afwachting van de rouwstoet. We vragen u om op het complex, ondanks dat het buiten is, een mondkapje te dragen.

Bij aankomst op het complex krijgt u van een begeleider een gemarkeerde plaats aangewezen, waar u kunt wachten op de aankomst van de rouwstoet en het moment dat u aan de beurt bent om afscheid te nemen van Henco. Na aankomst van Henco, de familie, vrienden en kennissen zult u aanwijzingen krijgen over het vervolg. Op het aangegeven tijdstip zullen we, met inachtneming van de coronamaatregelen, één voor één langs Henco kunnen lopen om hem de laatste eer te bewijzen en afscheid te nemen. We willen u uitdrukkelijk vragen hierbij de aanwijzingen van de medewerkers van de uitvaartonderneming en de begeleiders van Pelikaan op te volgen en in gepast tempo door te lopen. Nadat u afscheid hebt kunnen nemen, verzoeken we u het complex te verlaten en eventueel langs de Middellijn te wachten op het vertrek van de rouwstoet naar crematorium Essenhof. Neemt u te allen tijde de coronamaatregelen in acht voor uw en andermans gezondheid en laten we zo op zorgvuldige wijze afscheid nemen van een van ons.

Graag willen we u, mede namens de familie, nog een aantal zaken meegeven:

-          Het wordt zeker op prijs gesteld als u een bloem, bloemstuk of persoonlijke boodschap wilt overbrengen aan de familie. Naast de auto zal een mand klaar staan, waar u uw bloem in kunt leggen en een doos, waar u een persoonlijk kaartje in achter kunt laten. Schrijft u dan alstublieft wel thuis vast deze boodschap op. Vanwege de omstandigheden en op uitdrukkelijke wens van de naaste familieleden, willen we u vragen de naaste familieleden niet apart aan te spreken.

-          Henco hield van kleurige bloemen, bij voorkeur geen wit. Bloemstukken zijn welkom, bij voorkeur geen kransen. Als u een bloemstuk wilt sturen, dan kunt u dit het beste zaterdag 16 januari vóór 12:00u laten bezorgen bij crematorium Essenhof, Nassauweg 200, 3314 JR te Dordrecht t.a.v. uitvaart Henco de Kreij op 16 januari om 14:00u in de Biesbosch Aula.

-          U kunt de plechtigheid in het crematorium volgen via de livestream op www.essenhof.nl met de code 132929kr. De livestream is te volgen door een maximaal aantal IP-adressen tegelijkertijd. Wanneer dit aantal bereikt is, kunt u dus niet meer live meekijken. Wel blijft de plechtigheid 30 dagen lang beschikbaar op de website. U kunt pas een kwartier voor aanvang inloggen. Eerder is de livestream niet beschikbaar.

Coronaregistratie via: